Cum a inceput Totul?

''Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o asfel de dragoste.''

(A. P. Cehov)

 

Multi spun ca si-au gasit adevarata pasiune, eu as spune ca ea m-a gasit pe mine. Totul a inceput de aici. In acesta frumoasa zi de vara am facut cunostinta cu fotografia. Parinti mei au fost protagonistii acestei sesiuni in care eu m-am descoperit pe mine si adevaratul sens al vietii mele. In acel an, sarbatoreau nunta de perla (30 ani de casnicie) si cum vroiam sa le ofer un cadou inedit,, le-am daruit o vacanta de vis in nordul Italiei.

 

Nu vroiam sa fie doar o simpla vacanta, asa ca m-am ''inarmat'' cu un aparat de fotografiat obisnuit si am decis sa le imortalizez fiecare moment, fiecare clipa, ca in acest fel sa isi poata aminti tot restul vietii lor acele clipe minunate.

 

 Am vizitat castele, muzee, am fost la mare, la munte, la deal  si la campie.... am explorat fiecare coltisor din provincia Verona si am constatat ca la sfarsitul celor  doua saptamani aveam aproximativ  2500 de fotografii.  Dupa ce am vazut toate fotografiile impreuna cu parinti mei si am retrait acele clipe de fericire, mama mea mi-a spus ca fotografiile facute sunt minunate si ca ar trebui sa devin un fotograf. Si asa a inceput Totul!

 

 In acea vacanta am inteles un lucru : Cum rezista un cuplu 30 de ani? Simplu! Daruind unuia celuilalt iubire in fiecare zi ca in prima zi in care s-au cunoscut.

 

Mami, Tati va iubesc foarte mult! Dragostea voastra ma inspira enorm, pentru mine sunteti un model frumos de urmat. Va multumesc pentru tot ! Rog pe Bunul Dumnezeu sa va daruiasca pace, dragoste si bucurie vesnica.

 

Cu dragoste, al vostru fiu,

Bogdan            

 

(05-17 august 2013)

 

Scrivi commento

Commenti: 7
 • #1

  Mihaela (venerdì, 26 febbraio 2016 06:28)

  Parinti tai sunt oamenii minunati, intr-adevar un exemplu de urmat...
  Cat despre vocatie, trebuie sa ai incredintarea ca acesta este darul tau de la Dumnezeu, talantul tau.... Mergi pe acest drum , este destinul tau!

 • #2

  Andreea (venerdì, 26 febbraio 2016 12:42)

  Ce frumos!

 • #3

  Bogdan (venerdì, 26 febbraio 2016 12:57)

  Asa este, Mihaela! Fara Dumnezeu nu putem realiza nimic! Sunt sigur ca prin dragostea parintilor mei fata de mine, El mi-a aratat aceasta cale, pe care la inceput nu am urmat-o cu incredere. Acum stiu ca acesta este drumul pe care trebuie sa il urmez.. Cred ca prin fotografiile mele pot darui oamenilor amintiri frumoase. Iti multumesc pentru comentaril frumos si motivator! Iti doresc mult succes in proiectele tale :)

 • #4

  Madalina (venerdì, 26 febbraio 2016 22:57)

  Ciao Bogdan, foarte frumos și emoționant. ...complimenti, ai niște părinți minunați!

 • #5

  Bogdan (sabato, 27 febbraio 2016 00:13)

  Multumesc din suflet, Madalina!

 • #6

  Magdalena (sabato, 21 maggio 2016 04:42)

  nimic nu este pentru ''totdeauna ''...dar totul ramane in inima pentru totdeauna ...
  Felictari pentru frumosul album !

 • #7

  Bogdan (martedì, 24 maggio 2016 08:02)

  Multumesc Magdalena!