Nicu  &   Larisa

''Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care celelalte sunt doar un preludiu. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.''

_ Rainer Maria Rilke -

 

E atat de placut sa cunosti tineri frumosi precum Nicu si Larisa! Pot spune ca mi-au daruit sufleteste  multa emotie si bucurie  cat sa imi ajunga cateva saptamani. M-au primit cu drag in viata lor iar eu am facut ce stiu mai bine, adica sa surprind cat mai multe momente inedite din acea zi speciala . 

 

A fost o zi rece si ploiasa.  Am facut cateva fotografii la o biserica din apropiere, am indurat impreuna vantul rece ... dar cred ca a meritat ... :)

 

Dragii mei, va doresc tot binele din lume, fie ca Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii in viata de familie.  Casa de piatra si copii frumosi ca voi! Sper ca fotografiile sa fie asa cum v-ati dorit.

 

Cu drag, 

Bogdan

 

Make-up: Irina Motolea

Hair-Stylist: Catalina Alexandra


Scrivi commento

Commenti: 8
 • #1

  Larisa (lunedì, 29 febbraio 2016 14:07)

  Felicitari pentru profesionalismul cu care abordezi orice situatie si pentru realizarile deosebite. A fost o zi minunata suntem foarte multumiti pentru tot!! Un om minunat si o munca deosebita !! Superbe poze. Succes si implinirea tuturor dorintelor!

 • #2

  Bogdan Voicu (lunedì, 29 febbraio 2016 14:25)

  Larisa & Nicu, Va multumesc pentru ca ati ales ca eu sa documentez acea zi speciala din viata voastra! Sunteti doua persoane minunate, a fost o placere sa va cunosc si sa imortalizez acele clipe ca sa le puteti avea o eternitate.
  Va doresc o viata de familie minunata!

 • #3

  Cosmina (lunedì, 29 febbraio 2016 18:08)

  Complimenti !

 • #4

  Bogdan (lunedì, 29 febbraio 2016 20:46)

  Multumesc Cosmina!


 • #5

  Larisa (lunedì, 29 febbraio 2016 21:00)

  Multumim din suflet Bogdan !! Nu mam inselat nici o clipa cand te-am ales ca fotograf !! Succes si ramai mereu asa ! Multumim din suflet

 • #6

  Bogdan (lunedì, 29 febbraio 2016 23:22)

  Ma bucur enorm sa aud asta. Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!

 • #7

  Andreea (giovedì, 03 marzo 2016 13:15)

  Wow!!!Felicitari Bogdan! Felicitari Felicitari Felicitari! !!!

 • #8

  Bogdan (giovedì, 03 marzo 2016 13:48)

  Multumesc, multumesc, multumesc Andreea! :)