Andrei  &  Olguta

''In momentul in care vei avea in inima ta acest lucru extraordinar numit dragoste si vei simti adancimea, incantarea si extazul ei, vei descoperi ca lumea s-a transformat pentru tine.''

(Jiddu Krishnamurti)

 

Nici nu stiu de unde sa incep, sunt atatea de povestit despre Andrei si Olguta. Promit ca o sa fiu scurt si la obiect. Pe cei 2 miri frumosi i-am cunoscut prin intermediul nasilor. Pe nasii lor, Yuri si Elena i-am intalnit pentru prima oara, in octombrie, la un botez. Eram in calitate de fotograf iar ei erau ospatari. Fiind vegetarian i-am rugat sa imi pregateasca ceva fara carne. Au fost foarte amabili cu mine si au avut grija sa nu duc lipsa de nimic. Pentru bunatatea si ambilitatea lor, nu am putut sa nu le ofer o sedinta foto, lor si celor doi baietei frumosi pe care ii au. Dragilor, va multumesc pentru incredere si recomandare! Sunteti o familie frumoasa si cu suflet bun!

 

Sa revenim la miri nostri. Pot spune ca m-am simtit intre prieteni, parca ne cunosteam de o viata.  A plouat toata ziua dar nu ne-a oprit sa facem fotografii frumoase. Nunta a fost cum imi place mie: simpla si cu bun gust ...a fost prima nunta pe acest an, prima nunta moldoveneasca la care particip. Pe langa fetele frumoase si muzica buna, a fost o petrecere frumoasa cu mult dans traditional.

 

Andrei si Olguta sunt doi tineri frumosi si zambareti si impreuna formeaza un cuplu minunat. Pentru mine a fost o placere sa fiu langa ei si sa le imortalizez emotiile.

 

Aproape de  final, Andrei a tinut un discurs in fata tuturor invitatilor, le-a multumit pentru prezenta si a facut si o multumire fotografului (adica , mie) .... a fost o ceva din suflet ... nu pot descrie ce am simtit in acel moment ... e minunat sa faci ceea ce iti place si sa te simti apreciat. 

 

Dragi mei, Va multumesc din suflet ca m-ati ales pe mine sa fiu alaturi de voi in acea zi minunata!

Va doresc Casa de Piatra si copii frumosi! Sper sa va placa fotografiile :)

 

Cu drag,

Bogdan
Scrivi commento

Commenti: 4
 • #1

  Sergiu (martedì, 08 marzo 2016 22:19)

  Felicitari!!! Tu chiar esti un artist!

 • #2

  Bogdan (mercoledì, 09 marzo 2016 11:14)

  Multumesc Sergiu!

 • #3

  Lucia Slein (mercoledì, 06 aprile 2016 19:55)

  Bogdan sei un professionista nel tuo campo, complimenti, un lavoro strepitoso!!! :-) :-) :-)

 • #4

  Bogdan (giovedì, 07 aprile 2016 16:39)

  Grazie Lucia!