Cezar Theodor

''Parintii pot doar oferi sfaturi si sa-si indreprte copiii pe drumul cel bun, dar modul in care acestia isi formeaza caracterul se afla doar in mainile lor.''

- Anne Frank -

 

  E un lucru minunat sa poti fi alaturi de oameni la unul dintre cele mai importante momente  ale vietii lor, increstinarea copilului. Misiunea mea este de a surprinde clipele unice ce se desfasoara cu repeziciune in viatra noastra. La acest botez am cunoscut  parinti emotionati, nasi iubitori de traditie si bunici mandri de nepotii lor.

 

Evenimentul s-a desfasurat intr-o locatie superba, magica, villa Casino di Caccia. Marius si Mihaela un cuplu ce sau dedicat vietii de familie au adus pe lume doi ingerasi pe Calin si Cezar Theodor carora le ofera toata dragostea din lume.

 

Cezar Theodor este un baietel cu ochii caprui patrunzatori, un zambet larg ce ma bucura si ma incanta de fiecare data cand il fotografiam. Imaginile surprinse descriu o poveste frumoasa a unei familii fericite. A fost un botez deosebit incarcat cu emotie si plin de bucurie.

 

Dragi mei, va multumesc din suflet ca ati apelat la serviciile mele! Sper sa va placa ceea ce veti vedea mai jos. :)

 

Cu drag,

Bogdan

 Scrivi commento

Commenti: 0