Amelia

Dragostea parinteasca e cea mai frumoasa pentru ca e dragoste fara margini, o dragoste ce nu se sfarseste niciodata. E dragostea ce nu te va face niciodata trist. 

 

Dragostea parinteasca e dragostea perfecta. Parinti sunt un izvor nesecat de iubire care reusesc sa iubeasca copii egal si in fiecare zi mai mult. Dragoste de parinte e o dragoste pe care o simti ,dar nu o intelegi pana nu devii si tu parinte.

 

Amelia, un nume frumos ce spune o poveste. Un ingeras cu ochii dulci si calzi ce iti face ziua mai frumoasa. A fost o zi speciala, incarcata de  emotie dar si multa fericire in acelasi timp. Increstinarea s-a desfasurat in noua Biserica Ortodoxa Romana  Sf Ilie Tesviteanul-Verona. Alaturi de prieteni si familie distractia a continuat la restaurantul Serenita.

 

Marian si Anca, va multumesc ca m-ati invitat alaturi de voi sa surprind cele mai frumoase momente din viata voastra. Sper sa va placa fotografiile :)

 

Cu drag,

BogdanScrivi commento

Commenti: 2
  • #1

    Ancuta Varga (giovedì, 19 maggio 2016 17:48)

    Iti multumim mult pentru prestatie, ai reusit sa ne emotionezi cu pozele pe care le-ai facut! Nu am cuvinte sa descriu cat de mult ne plac pozele, esti o persoana deosebita Bogdan si ai reusit sa surprinzi cele mai frumoase momente din botezul Ameliei! Iti multumim ca ai fost alaturi de noi!

  • #2

    Bogdan Voicu (giovedì, 19 maggio 2016 18:06)

    Anca si Marian, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase :)