Ionut  &  Ana

 

“Cel mai frumos dintre toate lucrurile in viata este sa intalnesti o alta fiinta umana alaturi de care sa iti petreci viata. Relatia este o adancime tot mai mare, frumusete si bucurie o data cu trecerea anilor. Iubirea dintre doua persoane este cel mai minunat lucru.

Dragostea nu poate fi gasita daca o cauti in disperare sau daca iti doresti si te rogi sa o ai. Este vorba despre un accident divin si cel mai minunat lucru al vietii.”

- Sir Hugh Walpole -

 

Cand doua persoane se iubesc, vor simti ca se completeaza unul pe altul și vor accepta sa faca compromisuri pentru ca relatia sa fie una placuta.

Cand iubirea este impartasita si este reala, atunci ea te va transforma, te va face o persoana mai buna si va face si lumea din jurul tau sa para un loc mai bun si mai frumos pentru a trai.

 

Ionut si Ana sunt cuplu minunat , intodeauna cu zambetul pe buze cu o dragoste mare unul pentru celalat si pentru toti care ii inconjoara. Da, sunt un cuplu frumos din punct de vedere fizic, dar ei au de asemenea si o frumusete care radiaza din interior. . Ei au o modalitate de a face pe oricine sa se simta confortabi și fericit în prezența lor. A fost o zi absolut perfecta. 

 

Ionut si Ana, va multumesc ca m-ati ales pe mine sa fiu in aceea zi minunata alaturi de voi si sper ca fotografiile sa fie pe placul vostru :) 

 

Cu drag,

Bogdan

 Scrivi commento

Commenti: 0