Iasmina Elena

 

"Copilaria este lumea miracolului si a magiei: este ca si cum creatia ar rasari trandafirie din noapte, totul fiind proaspat si uimitor. Copilaria se termina in momentul in care lucrurile inceteaza sa mai fie uluitoare. Atunci cand lumea iti da senzatia de "déjà vu", cand esti rodat de existenta, devii adult."

 - Eugen Ionescu -

 

Iasmina Elena este o gingasenie de copil, privirea ei iti patrunde pana in adancul sufletului. A fost o zi frumoasa, cu mult soare, unde cu toti ne-am simtit minunat. A fost o placere sa ii revad pe Andreea si Ionut Vasilache, prieteni buni si colegi de breasla, unde nu au ezitat sa ma ajute cu cateva cadre, pe aceasta cale as vrea sa le multumesc pentru tot entuziasmul lor de a conserva cele mai frumoase amintiri din viata noastra. Nu a lipsit nici muzica buna care a fost aleasa cu grija de catre nasul- DJ, Ciprian Florin .

 

Sergiu si Katy, Va multumesc ca m-ati invitat sa surprind cele mai frumoase momente din aceea zi minunata. Iasmina, sa cresti mare si frumoasa si sa iti iubesti parinti asa cum si ei te iubesc pe tine! Dragi mei, sper ca fotografiile sa fie asa cum le-ati asteptat :)

 

Cu drag, 

Bogdan

 
Scrivi commento

Commenti: 0