Bogdan & Luminita

 

Cand viata ne ridica obstacole in fata ne strangem in brate si ne luam zborul. Dragostea si pasiunea sunt secretul fericirii noastre, dragostea si pasiunea este cea care va dainui pentru todeauna in familia noastra. Esti un sot minunat si te iubesc nespus.

 

A ta sotie fericita!

 

Ne-am cunoscut intr-o dimineata frumoasa din luna August la botezul nepotelui ei. Mi-a zambit gingas si imediat am stiut ca intre noi va fi ceva frumos.

 

A fost mai mult de atat.

 

La nici 2 luni de la prima intalnire , nu am stat pe ganduri si am intrebat-o: Vrei sa fi alaturi de mine si la bine si la greu pana la sfarsitul vietii noastre?   

 

Raspunsul a fost cel pe care il asteptam : Daaaaa!!! 

 

22 aprilie 2017

 

''De buna voie si nesiliti de nimeni'' am decis impreuna ca este timpul sa punem bazele unei familii frumoase si impreuna cu parintii nostri am plecat la domnul Primar sa ne inmaneze cheia cu care sa deschidem portile acestui drum, al casniciei.

 

Multumim cu drag tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceea zi minunata, mii de multumiri parintilor nostri care ne-au crescut frumos si de asemenea si nasilor care ne-au invatat sa dansam :) 

 

Multumim Dj-ului Lucian Cornea si fotografilor Ion Stanciu si Nicolae Diaconu pentru amintirile frumoase pe care le ve-ti vedea mai jos.

 

Cu drag,

Bogdan si Luminita Voicu

 

 

 

 

Scrivi commento

Commenti: 0