Cine sunt eu?

 Sunt un tip rational, cu vointa, determinare, credinta, un suflet care iubeste viata si frumosul. Gandesc pozitiv, atrag catre mine lucruri bune, oameni frumosi si minunati. Sunt din Romania, jud. Dambovita si in prezent locuiesc in nordul Italiei, mai precis in provincia Verona.

 

  Dragostea pentru arta fotografica am descoperit-o acum 2 ani cand am fost  nevoit sa surprind fiecare clipa, zambet, emotie, sentiment, traire a parintilor mei care isi sarbatorea aniversarea nunti de perla (30 ani). O  noua lume s-a deschis in fata mea in momentul in care fotografiile surprinse imi vorbeau dincolo de cuvinte. 

 

Asfel am fost motivat sa arat tuturor cum vad ochii mei frumusetea nevazuta si mai ales sa creez noi povesti in care ceilalti sa se regaseasca. Simt cum fiecare fotografie face parte din mine si reprezinta un fragment al personalitatii mele si ca in sfarsit m-am regasit pe mine. Cand vrei sa iti transformi pasiunea intr-un mod de viata, abia atunci iti dai seama ca iubesti ceea ce faci si vrei sa o faci mereu.

 

Am avut posibilitatea de a fotografia oameni care au rezonat la ideile mele si mi-au acordat increderea lor, stimulandu-ma. Multumesc celor ce s-au bucurat de serviciile mele si daca doriti sa va fiu alaturi la un eveniment important din viata voastra  ( nunta, botez, petrecere, aniversare, sedinta foto....) nu ezitati sa ma contactati.

 

 

 

Cu drag, 

Bogdan Voicu